Retired

July 18, 2012

Holla peeps!

Takpayah nak buat-buat tekejut sangatlah. Taukeh belog ni bersara dari dunia bloggingnya buat sementara ja dulu. Hampa toksah la nak sedih sangat naa (macam la orang pedulik kan). Di atas sebab-sebab yang tak dapet den nak nolong ni, terpaksa lah stop dulu blogging ni. 

Untuk pengetahuan hampa, aku sekarang tengah bersemester break sambil berbueno. Tapi break kojap jo. Kena internship la pulok. Apa la naseb aku ni, baru je nak rasa cuti panjang lepas penat lelah aku berpereang dengan final exam. Nak kena internship pulok.haihhh. Sungguh tak adil cenggini. 

Ekceli aku cuak sebab first time nak kena kerja ni. Cemana la nanti kan. Boleh tak nak adapt dengan dunia kerja yang jauh bezanya dengan dunia belajar ni. Harap-harap semua berjalan lancar la nanti. Hampa doakan aku gak tau. (sempat aje).

SEE! Kata nak retire, tapi still taip panjang berjeler ni apesal?? Aku bukan ape beb, darah blogging dah sebati dalam tubuh aku (pinjam ayat sasterawan negara sat). Giler nak berenti blogging?? Haa tu la prob aku. Tapi aku kena la inform kat sini yang bahawasanya taukeh belog ni takkan update belog buat sementara waktu ni. 'Sementara' aku ni taktau la sampai bila tu.kuikuikui. Tapi siyes, takleh nak janji sampai bila baru aku nak aktif blogging balik.

Kalau hampa nak tau, hampa bayangkanlah lama tak lama aku menyepi sampai password belog buleh lupa. Siot je. Kata darah mengalir sebati dalam tubuh bagai an, tapi password pun boleh lupa apa celop??  Tu la pasai. Solusinya terpaksa la reset balik password baru la leh taip entri ni.

Banyaknya nak story kat hampa ni.. Tapi mata dah tangkap leleh ni. Tu la sape suruh taip entri time pagi-pagi buta ni kan. Time ni orang tengah syiokk tidoq lerrr. Nak wat cemana dah terbiasa blogging time pepagi gini.hurmm.

Sebelum aku lentok ke alam mimpi, aku nak ambik kesempatan ni untuk ucap berbanyak terima kasih pada hampa-hampa kecintaanku yang sudi singgah teratak usang aku ni. Yang singgah sambil belek-belek entri lama aku tu thanks a lot (mana ada entrri baru nak belek kan). Pastu kepada yang singgah drop comment, yang sambil lelambai je, thanks jugak yer. 

Walaupun dah bersawang belog ni tapi still ada yang like FB page cEriTeRaLiFeKu and drop comment dekat sana. Dan ada jugak yang PM tanya bila nak update belog. Aku terharu sangat hampa peduli jugak pasai belog aku ni yer. Tak sangka.hee. (budget retis lettew). Takde la, at least aku tau la yang aku ni takdak la syiokk sendiri dok update belog ni kan. Aku ada hampa. Ye dok? And sebab hampa la wujudnya entri yang tak semenggah ni.  Itu tandanya aku appreciate hampa tau dak. (siyes bukan ayat kencing, ikhlas dari lubuk hati).

Ok la. Aku blah dulu naa. Keep in touch k. Sayang hampa. Nah hadiah.


=)

11 orang rajin comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

CTK e-Diary said...

ala...nk stop ke...ct bru dtg lawat...huhuhu....nanti lau terbukak hati nak online, dtg blog ct k :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani