Sebulan Menghilang

January 17, 2012


Holla peeps!


Masihkah hampa ingat dekat taukeh belog ni?? Hampa rindu aku dak?? Ok fine, tak rindu pun. Tapi aku rindu giler kat hampa dan jugak kat BELOG AKU ni.. Hurm. Kemaruk nak blogging ni. Untuk pengetahun korang semua, aku baru ja habis final exam. Yippeeee! Maka sebab nak buat preparation untuk final exam tu lah aku meng 'away' kan diri dari belog nih.


Bunyi macam study hard aku neh, dah macam tido buku, makan buku, mandi buku, minum buku, berak pun dengan buku. Padahal FB Twitter aktif ja! bhahahaha. Bukan hapa, aku ni kalau nak hupdate satu-satu entri tu aku ambik masa berejam-jam dok ngadap lappy ni. Aku pun pelik jugak, kenapa orang lain hupdate entri sejam pun dah cukup buat depa? Nizam pun kata lagu tu gak.hurm. Entah lah.


Niat di hati nak edit belog. Supaya nanti bila aku nak hupdate entri, semangat tu ada! ececece.. Semangat nak blogging memang tak pernah padam, tapi disebabkan lama dah aku biarkan belog nih bersawang, otak pun jadik tepu taktau nak nak tulis apa nih. Nanti bila bukak ja belog, tengok wajah baru belog aku semangat tu lain tau. Ye dok? Mesti taip pun laju ja.haha. Hampa jangan lupa naa tunggu wajah baru belog ni :))


Memandangkan entri ni ialah entri sulung aku untuk tahun baru 2012 ni, aku rasa belum terlambat lagi untuk aku wish Happy New Year, 2012 kat hampa semua! *peluketatketat trolololo.. Yeay! Sebelum aku blah, ni nak mintak maaf dekat si cantik manis Cik Wanie Lovela sebab dah lama tak jengok kamu. Sihat ka? Miss u damn mucho!


Pastu mintak maaf jugak dekat my dearies, CTK, adik blogger, Zuan, Nizam, ILA honeybunny, dan jugak ramai lagi kecintaan-kecintaanku kalau nak sebut semua kat sini sampai besok pun tak habis.hehe. Maaf sebab dah lama tak singgah belog hampa, pastu tak sempat nak balas komen hampa semua. Duibuqi!


Banyak lagi aku nak story kat hampa ni. Tapi aku macam tak sabar pulak nak edit belog.ehem. Takpa nanti aku nak story kat hampa apa jadik dekat aku selama sebulan kehilangan aku. Nantikan entri aku yang seterusnya hokey! *budgetretis




Ok babai! xoxo :))


21 orang rajin comment:

kai said...

selamat kembali!

=New Entri====
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/follower-tu-penting-ke.html

Nizam Ijam said...

cinta? awww.. terharu :)

Paris Lipton said...

yeahhhh bloging smpai lebammm aw aww ><

syafiqakarim said...

hahaha patut lama tak nampakkkkkkk
muahmuahmuah.comolot rindu.
HAHA

Woofer Storm said...

slmt kembali..rajin ye edit blog..ehehe

follow sini^^

Un Phat Lee said...

yeay.selamat bekarya balik

Un Phat Lee said...

yeay.selamat bekarya balik

Aien Not Alien said...

selamat kembaliii..


selamat tahun baru 2012 jugak...hehe

Kazen said...

sayu jgak tu picture last tu...lame tu sbulan tu...traffik jtuh x? ranking jtuh x? anyhow slamat kembali :)

Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu lama btl tu, selamat kembali :D

zuan pn da kurang blog sbb exam.. ni da cuti pn msih kurang sbb tak sehat je..

ILA HonEyBuNNy said...

ampa3...

kami rindu hampa..kami pun lama xberblog..hehehhe

Pondok Usang said...

jgn hilang terus.. Salam Maulidur Rasul.. =)

budak penjara said...

aik..ko mnghilang kembali ye??

ekabukanmakcikkau. said...

tapi sekarang dah march :)

syafiqakarim said...

lama betul sepiiiii -.-

Siti K------- said...

eh....name ct pon ade lah...hehe...ct pon baru arini dpt melawat semua kawan kt bloglist....ish lme kamu xupdate ni...nti terjah blog ct k...rindu2 :D

Tiara Fazlin said...

ommmmgggg ini dah 5 bulan menghilang ni! hehe :p

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani