Aku jatuh....chinta :)


oohh yeah!! kalau korang nk tahu ni la die pacar baru ku..(what the)..haha..biar aku kenalkan kat korang ehh! Nama die Nikon or lebih dikenali sbg Nikon D90..haah! ni la Nikon D90 yg aku tergila2kan sangat tu..urmm, sekarang ni aku dah mula berminat ke arah photography la plak..giler lensa la katakan (jgn giler lain dah la)..dulu aku xde la minat sgt ngan dslr ni (apakah?!)..kalau camera yg jenis mcm ni contohnya D90, D500 ni kite panggil die dslr la kwn2..(mcm la aku pro sgt bab2 camera neh!)..apa la aku merepek ni yerk..ok Syairani! berbalik kpd crita kita td..nk dijadikan cerita, aku mula jatuh ati ngan pacar baruku ini karna (tahu la suka tgk crita indon yg men stiap kul 2 petang tu kan) ade clasmate aku kononnya dia ada dslr ni la kan (memang dia ada pun)..ok dipendekkan cerita, 1 hari tu kelas kitorang kena bergambar beramai2 (biasa la dak2 UiTM mmg kena tgkap gmbar 1 kelas pastu nah! 30 hinggit kena bayaq kat depa) dan dia bwk la dia punya dslr kesayangan tu tapi aku tak tahu la plak dia punya tu model ape, yg pasti NIKON la..maka disitulah bermulanya kisah cinta aku dan si dia (bukan dgn clasmate aku tu tapi dgn dslr lah)..TAPI, bila la aku dapat dslr tu ek??! tu yg menjadi tnda tnya sekarang nih..kiranya chinta ku bertepuk sebelah tangan la yer..hurmm sdih btl :( tp takpe, one day my dear kecintaanku D90! u'll be mine. period. (knape aku emo sgt neh)..ok kwn2 ku, moh ler kiter same2 tgk gambor D90 di bwh neh :)


ready! 1 2 snap :)

::yang ni zoom sikit! Woah, smart ah chinta ku ni ::

perfect viewed! (what the)
BILA NAK DAPAT!! (sebenarnya nk cakap yg tu je)

3 orang rajin comment:

NurDarleena Dzulkiflie said...

hai.. minat snap pict ea... pasnie leh jd photographer lak.. leh wat side income... gud luck...

Syairani Tarmizi said...

hai..haah! mmg saya suka snap pic ni..insyAllah 1 ari nnti blh jdik photographer..heheh..tggi btul angan2 tuh..btw, tenx ea 4 ur comment :)

Ain Shakirah said...

better angkat yg murah dulu,,bile dh pro bru tukar d90.....cz agak susah nk stdy bab aperture,speed,manual n sbgnye :))))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani