Demam


December 4, 2011

Assalamualaikum..


Taukeh belog demam. 2 hari tergolek atas katil. Kelas pun ponteng. Tak larat. Apa lagi nak hupdate belog.*kesian kiter kan. Hari ni baru rasa kudrat ni kembali bertenaga. Alhamdulillah. Nak berterima kasih banyak-banyak dekat korang yang sudi singgah belog dahku yang tak semenggah ni. Walaupun kunjungan korang tak berbalas oleh dahku. Bukan sengaja taknak balas kunjungan tapi kan dah habaq dahku demam.ececece konon garang la kan.muehahaha. InsyaAllah bila free nanti dahku buat belogwalking marathon kat belog korang eh! tapi dalam masa terdekat ni tak janji lagi sebab assignment berlambak nak kena submit.okeyh.


Saje letak gambar ni kasik entri panjang sikit :)


P/S: Macam la orang kesah sangat aku online ke tak kan. :)

8 orang rajin comment:

SpeakerSekolah said...

Bestnye die dpat dmam..hehe..

Sopida Ida said...

cian r....mkn ubt ok :)

Pondok Usang said...

jangan lupe masuk blog kite.. semoga lekas sembuh..

cik wanie Lovela (CWL) said...

rindu tau sayang dah lama tak on9....tacre tau sayang!

CTK said...

olololo...comeynyer tuan belOg neh....dh baik dmam syg?? :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani