Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes..

WEDNESDAY, AUGUST 03, 2011
01:00 a.m.

Salam u alls..

Ni adalah segmen Cik Innanie yang taukeh join.. dan macam biasa kalau sape-sape yang nak join jugak boleh KELIK SINI okeh :)




"Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana saya percaya dan saya pegang tagline ni, Dari Mata Turun ke Hati.. Saya jugak percaya entri2 yang bernas dan kreatif akan menarik ramai reader.. Kerana aura karya bagi sesebuah entri itu sangat penting.. Menulis dan jadilah diri sendiri..."


Tujuan Contest: Merapatkan lagi ukhuwah sesama blogger serta menjana minda kreatif para blogger. Disamping tu, sebagai penghargaan kepada semua followers dan readers.


Kalau cakap pasal hadiah, memanglah aku tertarik menarik da bomb kerana ada barangan Dari Body Shop etc.. I looike ! :)


...Jadi aku nak korang...


...join la kalau suka...


Ok tata titi tutu :)

8 orang rajin comment:

mellina aziz said...

thanks taukeh sbb tag cik mel yee :-D

Syairani Tarmizi said...

Apa saje untuk cik mel.. *teehee

mellina aziz said...

hehe, lepas ni nak taukeh blnjew cik mel juadah berbuka la, ok tak? hihi

Innanie | Ariffin said...

time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

salam sayang dari
Innanie Ariffin

yayath said...

congrates menang dear:)hehe

LiLi said...

tahniah ye awk (=

Syairani Tarmizi said...

yayath: thanks dear :)

LiLi: mekasih yer awk.. hug :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani