(GAMBAR) KAD JEMPUTAN KAHWIN NORMAN HAKIM DAN MEMEY ^^

FRIDAY, AUGUST 12, 2011
01:50 a.m.



Salam u alls..

Macam mana?? Dah tengok gambar kat atas tu?.. Hurmm nampaknya pasangan tunang yang dah bebas dari tuduhan khalwat, siapa lagi kalau bukan Norman Hakim dan Memey Suhaiza ni dah mula mengedarkan kad jemputan kahwin diorang.. Cantik tak kad diorang tu?? Mesti lah cantek kan.. Tapi bagi aku cantek lah macam mana pun kad kahwin diorang tu.. Mata aku yang tengok ni tetap kata tak cantek pon.. *oops! sory


Dan untuk pengetahuan korang jugak, mereka akan melangsungkan pernikahan pada 24 September depan di kediaman keluarga Memey di Felda Tenggaroh Selatan 1, diikuti dengan majlis resepsi pada keesokan harinya dan satu lagi majlis persandingan besar-besaran bernilai RM12 juta di Crowne Plaza Kuala Lumpur.


Hamboi.. Tak payah lah nak buat gerend gerend sangat majlis tu.. Membazir je.. Lagipun semua orang dah tahu NORMEY akan kahwin.. (NORMEY tu Norman dan Memey) *peace.. Kalau lah duit 12 juta tu depa sedekahkan kat masjid ke.. Rumah-rumah anak yatim ke dapat jugak lah pahala tu.. Haa tambah pulak bersedekah time bulan-bulan pose ni lagilah BERKAT.. Huisshh.. Asal aku tetiba nak ngomel tak tentu pasal ni? Suka hati depa lah nak majlis dengan belanja yang beratus-ratus juta pun.. Satu sen pun depa tak mintak dengan aku..muahahahaha


Eh, suka hati akulah nak tulis hapa pon.. Ni belog aku.. Tak mintak depa tolong taipkan pon..Ye dak? haha.. Ok lah, mesti korang boleh imagine macam mana perasaan aku time tulis entri ni kan?.. *wondering.... Sory lah atas sedikit kekejaman gaya bahasa penulisanku kali ni.. Aku pun tak tahu kenapa.. Jari-jemaari ni laju je taip setiap bait-bait perkataan kat atas tu tanpa menekan backspace untuk paragraph yang boleh dikira censored jugak lah..cewahh


Gambar: Portal Murai..


Tanpa membuang masa.. Patik mintak diri dulu lah.. Zaaasssss :D

10 orang rajin comment:

rudy_tensai said...

emosi la tueww~~ hahaha =p
lebih kurg kes siti nurhaliza gak ni cuma takde kes khalwat...

amirulspurs said...

hahaha. aleh2 dah nak kawin dorg ni. lawak lawak.

echa takashimaya said...

haha.semoge depa bahagia =)

Syairani Tarmizi said...

@rudy_tensai: a'ah..teremosi sikit disitu..haha

amirulspurs: hehe..gerend yuuu :)

@echa: yelah.. kite doakan depa bahgia yer..hee

amirulspurs said...

hehe. entry pasai you dah setel.

Abe Goreng said...

Wedding of the year katenyer. Kite tgk jela.:DD

Asyraf Kamarul said...

dah mcm cover album dvd..huhu

Syairani Tarmizi said...

@amirulspurs: thanks *blushing skali lagi..haha

Abe Goreng: hurmm tu la wait n see je lah :)

Asyraf Kamarul: cantek ape..haha

HuSnA said...

cantek kad....
tp xpyh la nk kcoh smpai 12 juta kn...

Syairani Tarmizi said...

@husna: betul tu.. kecoh pulak depa ni.. *teehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani