Insanely Busy

October 29, 2011

Assalamualaikum..

Come out with the short entry. Because i'm insanely busy. Seriously. Tak tipu langsung. Sebab kalau tipu pun bukannya dapat papepon. Ye dok?

Sekarang ni tengah busy nak setelkan proposal untuk subjek network. Study untuk patbelasjuta quiz and test. Dengan assignment yang betimbun-timbun dah mengalahkan gunung ledang dah gayanya.

Nak dijadikan cerita, weekend ni takde lah nak terasa sangat kewujudannya. Biasanya asal Sabtu je, matahari atas kepala baru terhegeh nak bangun. Sayangkan katil, bantal, selimut melebihi segalanya.

Tapi minggu ni takde weekend bagi aku sebab ada modul. Demmm! Aku alah betul dengan modul ni. Dengan ceramah ceramah segala. Pehlis la weh! Perkara yang paling tak disukai abad ini. Urrgghhh! Kenapa perlu ada modul untuk setiap semester? Buat sekali udah ler. Disebabkan benda ni wajibalghunnah, so terpaksa ku akur.

Kalau ponteng modul nanti kena repeat. What the fish. Nanti takleh grade. Spoil betul larh. Adehh.

Nehh aku curik masa untuk siapkan proposal sat. Sebab jalan jalan jenguk belog dah bersawang. Datang bersihkan sikit.

Sungguh tak cool semenjak dua menjak nehh. Aku dah gian nak blogging wehh.


Just so I know that im a student.



Just my 2 cents.
Gedixs ler minah ni.euww



P/S: Esok sambung modul. LDK session pulek. *buat muka ketat

22 orang rajin comment:

Umie Artoqiemie said...

melalui muka. zero stress. dalam hati kite tak tau keh3..

Rara. said...

waaw, subjek network ;P

Azyan said...

haa sekarang minggu busy kak! >.<
sama sama kita struggle!

Syairani Tarmizi said...

Umie Artoqimie: haha. zero stress. tp dlm hati namblasribu stress.hiks :)

Syairani Tarmizi said...

Rara: haa network. Boring.hehe *peace.

Syairani Tarmizi said...

cik wani lovela (CWL): just my 2 cents.gediks.haha :p

Syairani Tarmizi said...

Azyan: Yeah! struggle bebeh. :)

Nizam Ijam said...

wah...comel gambar last tu...

Syairani Tarmizi said...

Nizam Ijam: gambar edit ja tuh.haha. btw thanks.hiks :)

CTK said...

hihihi..sabar2..memang bOsan mOdul2 neh...ct lg stress next year...kena pergi dua modul..untuk sem 5 n 6...sem 5 skrg ni ct praktikal, xdpt nk g mOdul..huhu

budak penjara said...

ponteng je klu nk ponteng..xyah pk sal repeat..haha

akuadalahaku.. ^_^ said...

usaha tangga kejayaan..^_^
nnt bila dh dpt hasil conform superb pnya..

Syairani Tarmizi said...

CTK: haa tu la. boring. hehe. dua modul skali gus mmg tak leh trima. kesian ct.hee :)

Syairani Tarmizi said...

budak penjara: kalau tak pk mmg dah ponteng dah. tp sbb pk pegi tu.haha. :)

Syairani Tarmizi said...

akuadalahaku: yup! betoi tu. chill.hehe. btw thanks dear :)

YNA said...

enjoy ur moment as student :)

bila dah keje lagi berat pale do mikior mcm2, ahaha

aleen aiden said...

alala siannye die..gudlak utk test n quiz! ^_^

Syairani Tarmizi said...

YNA: hehe. tak sabau nak keje ti. :)

Syairani Tarmizi said...

aleen aiden: hehe thanks sayang :p

CTK said...

waaaaaaaa...xnk g mOdul..mau tidOOO..hohoho

Syairani Tarmizi said...

hehe.tido lg best an ct. *tetiba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani