Download Filem Johnny English Reborn

October 09, 2011


Assalamualaikum..


Ini ialah belog personal yang tulis apa saja yang terlintas di pikiran taukeh belog (owner).. Tapi disebabkan sekali lagi nak budget blogger sporting sebab memenuhi permintaan dari readers.. So, entri ni diwujudkan.. Ecehh.. Banyak mana la pembaca belog ni kan.. Dik Azyan! Sorilah baru terhegeh nak buat entri ni.. ngee T__T



Aku belum tengok lagi citer ni.. Sebab tak larat nak tunggu download sampai berjanggut.. Kalau banyak masa senggang bolehlah nak download.. kuikuikui.. Orang kata citer ni best oh! Rasa rugi pulak kalau tak tengok.. Nanti nak download jugak la.. *mengada tak? ok bai







Synopsis

Rowan Atkinson returns to the role of the accidental secret agent who doesn't know fear or danger in the comedy spy-thriller Johnny English Reborn. In his latest adventure, the most unlikely intelligence officer in Her Majesty's Secret Service must stop a group of international assassins before they eliminate a world leader and cause global chaos. In the years since MI-7's top spy vanished off the grid, he has been honing his unique skills in a remote region of Asia. But when his agency superiors learn of an attempt against the Chinese premier's life, they must hunt down the highly unorthodox agent. Now that the world needs him once again, Johnny English is back in action. With one shot at redemption, he must employ the latest in hi-tech gadgets to unravel a web of conspiracy that runs throughout the KGB, CIA and even MI-7. With mere days until a heads of state conference...


Genre:
Comedy


Info:





JER Part 1: KELIK SINI

JER Part 2: KELIK SINI




Subtitle:
http://subscene.com/Johnny-English-Reborn/subtitles-90906.aspx



Sumber -----> Direct Download Movie

4 orang rajin comment:

Izzuddin Fauzi said...

Hahaha... Ak amat tertekan bila download cite apa-apa jer pas tu tengok2 rakam wayang...

Syairani Tarmizi said...

amatlah tertekan kalu mcm tu..hiks
tapi yang ni insyaAllah takde lah nak stress sgt. hee :D

Azyan said...

Wuu sangat terharu dapat akak blogger yang sangat sporting.ilapu veli much akak!Hihi :D
thankyouu.nak download! :D

Syairani Tarmizi said...

Azyan:haha ilapu tuu dik! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani