First Time Menang Contest ^^


August 21, 2011



Assalamualaikum..

Woww! Betul ke aku menang ni weyh.. Macam tak caye jer.. Ececece.. Tapi contest hapa pulak ni?? Alah, Contest Blog Aku Kena Gigit yang aku join haghi tuh.. Tak silap aku pada 03 August lepas tarikh die.. Dekat Entri Ni aku tulis..


Bukan hapa, aku join tu sebab hadiah die best wooo.. Penganjur a.k.a Cik Innanie nak kasik hadiah dari barang-barang bodyshop.. Sape tak nak kan.. Tapi, nampaknya aku kempunan lah nak ghaya dengan barang bodyshop tahun nih.. Sebab nya aku bukan lah pemenang tempat 1, 2, mahupun 3..muahahaha.. *Dekat entri Cik Innanie YANG NI nama aku tersenarai..


Habis tu? Tadi kata menang.. Yela menang tapi tempat ketuzuh je lah bro.. Walauhapapun, aku tetap bersyukur ke hadrat illahi kerana di bulan yang mulia penuh keberkatan ni.. Aku masih diberi kesempatan untuk menang.. Tempat ketuzuh pun tuzuh lah.. Dapat hadiah gak.. *sambung ucapan.. Terima kasih tak terhingga kepada mak ayah kat kampung, tak lupa jugak kepada pihak penganjur saya iaitu Cik Innanie dan yang paling penting.. Terima lah kasih saya buat pemenat-pemenat saya di luar sana.. Tanpo korang siapalah saya.. AI LEBIU *jerit..


Amacam? Boleh jadik retis tak aku? Haa tadi tu speech retis time atas pentas gi ambik award lettew.. muahahahaha.. Ok lah.. Mesti korang nak tahu apa hadiah yang aku dapat sebagai pemenang ke ketuzuh nih (padahal takde sape nak kesah pon ko dapat la wey).. Jeng jeng jeng.. Aku dapat header free lah.. Suke suke suke.. Dan aku sekarang tengah pikiaq aku nak header macam mana eh?? Nak doodle ke nak header biasa tuh..haishh.. Takpe la, nanti dah decide and kalau header tu dah siap aku tunjuk lah kat korang eh..heheh


Header ni bukan Cik Innanie yang buat tapi Cik Yana Kit Kat yang buat.. Aww tak sabau den nak try header baghu nih.. Kalau korang nak tahu hapa ucapan keretif yang buat untuk join contest ni korang boleh KELIK SINI dan tengok lah sendiri.. Malu lah nak bagitahu kat sini *buat muka malu-malu kambing..


Ok laa penat menaip.. Sampai sini dulu untuk hari ni yer.. Esok kita jumpa lagi..
OKBAI..XOXO :)

8 orang rajin comment:

amirulspurs said...

U post macam mng grammy award. hehe :p. thniah tau. huhu hebat u.

Syairani Tarmizi said...

hahaha.. yela 1st time menang ni.. tahap xcited tu lebeh la sikit..kihkih

nway thanks amirulspurs :)

bella bellitos said...

tahniah...rezeki di bulan ramadhan (:

echa takashimaya said...

congratsss! ok wat dari tak menang kan.hehe

Syairani Tarmizi said...

Hehe.. TQVM ye korang.. :)

Innanie | Ariffin said...

peh lepas ni letoplah blog... header cun tu~~~ tahniah~

Syairani Tarmizi said...

Innanie: hehe..thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani