YEAY! BELOG NI TERSENARAI DALAM BLOGLIST BLOGER TEGAR OKEY...

THURSDAY, AUGUST 04, 2011
09:30 p.m.

Salam u alls..

Hasil dari aku join segmen AKU BLOGER TEGAR ni.. Alhamdulillah, akhirnya aku tercalon dalam bloglist Abg Nizam KAT SINI.. Mula-mula memang aku saje je join, tak sangka pulak boleh tercalon..hehehe (buat muka toya)..


Eh, segmen ni boleh join lagi la weh.. kalau korang nak join jugak jom KELIK SINI okey.. Jom kita pakat ramai-ramai dok dalam bloglist BLOGGER TEGAR abg Nizam ni..


Haa ni la chance untuk blogger-blogger macam aku ni yang tak berapa nak pemes nih.. Boleh lak kita kenal-kenalan kat sini yer.. Selain boleh men tukar-tukar link suka sama suka kan kan kan..


Selain tu jugak boleh up kan traffic dan tambah follower kita.. Betul dak?? Bukan senang nak TERsenarai dalam bloglist otai blogger ni kan.. Yela, belog aku ni memanglah tak sebeghapa kalau nak di bandingkan dengan femes bloger yang lain.. Macam langit dengan bumi..

*errr kalau nak bagi contoh lain apa ek?? Isi ngan kuku? Eh, tak sesuai.. urmm jauh panggang dari api? *Eh betul ke peghibahasa tuh? Entah lah hapa-hapa je la kan.. Hentam saja la labu..


Ok wa chow dulu.. Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat, sebab wa pun dah penat.. (AJIB yang kata bukan aku)..



OKBAI.. Heart u alls okay.. XO

4 orang rajin comment:

pinky_liscious said...

wah sonok la u... congratz!! hehe

Syairani Tarmizi said...

ye sonok..*teehee

nway thanks ye dear :)

Ashraf Jalil said...

best tuu..tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani