" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

SUNDAY, AUGUST 14, 2011
01:30 a.m.


Assalamualaikum..

Ok lagi segmen yang aku join.. Segmen kali ni betul-betul buat aku sedar diri bahawa belog aku neh sangatlah picisan sebab follower pun tak sampai 500 orang lagi..hahaha.. *gelak untuk diri sendiri.. (that's not funny ok).. muahahaha.. Moral of the story kenalah berusaha lagi untuk terus maju dalam dunia blogging ni.. Haa bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian.. Ye dak?? ececece.. Amacam? Nak join jugak kelik gambar kat atas tu.. KELIK SINI pun boleh gak.. *teehee


Jadi, untuk memenuhi syarat2 penyertaan, dengan bangganya aku taip kat bawah ni:

Nama
Norsyairani bt Tarmizi

Hobi
Daydreaming, blogging, chatting, reading novels, travelling, photography.. *kalau
nak listkan semua sampai esok pun tak habis.. kihkihkihkih



P/S: errr No fon tak payah tulis ke? muahahaha

12 orang rajin comment:

AzatLazat said...

hai singgah dari segmen yang sama
dari group korea
jemput singgah ye

http://kederatmuda.blogspot.com/

Ariena Hisham said...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali :) Hihi. Jom follow blog saya pulak! ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

noreybum said...

salam dear..norey dari itali..done follow u..jom follow blog norey..2 pun kalo sudi..hehe..

http://tintanorqaseh.blogspot.com/

Miss Haza said...

salam pkenaln.. singgh n follw.. dri NZ.. nice blog..
meh meh fllw haza juge..

hihi.. http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

miminasir ;p said...

hello !
salam perkenalan dari brazil ;)
datang singgah n follow.
http://bella-v.blogspot.com

MARJAN IBRAHIM said...

Haluuuu..
sy dari ITALY....
done Following u..
jgn lupa Follow sy ye...
& singgah2 lah..(^_^)

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/

happY BloGGing...=)

Marina said...

dari itali travel ke itali jugak...salam perkenalan dari marina

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Le Freak said...

belog comey!!
haiii i'm from Itali jugakk!
http://faratikasuzastri.blogspot.com/

Sephyraz said...

Salam..Dr Italy too...Slmt Hari Raya & Independence day! =)

jiha rai kinah eija said...

hye hye. visit here :)
from italy jugak
http://belogkitaorang.blogspot.com

nabila azmi said...

hi2..sy follow sini...dri team dubai=)..slm kenal=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani