Home Sweet Home!?!


Salam,



Hai semua! Mari dekat, mari dekat (macam iklan mayonis sheila rosli je ni??).. Lamanye tak update belog aku neh.. Sory ye kepada semua pembaca2 setiaku.. Jasamu di kenang! hahaha.. Macam la ramai sgt org yg singgah belog aku ni kan.. Perasan je lebih taukeh ni.. Ala tak kesah la kan, akan ku biarkan jari-jemariku berkata-kata..



Okey 1st, kenapa taukeh lama tak update belog?? Meh sini aku jawab.. Seperti yang korang semua dah agak, sebabnya ialah taukeh bizi dengan study la.. Jadual aku dis semester mmg fixed habis.. Monday till Thursday, pagi sampai petang.. Friday je 2 jam kelas.. Malam aku kena study plak, so no time nak update belog neh.. (dah agak dah, mesti korang boleh trima xcuse aku ni kan..tenx uolls) hehehe..




Berbalik kepada tajuk entri kali ni, betul2 membuatkan hati aku berbunga2 (ape punya ayat, tak kena dgn situasi langsung la).. Hey! I'M HOME!! Percaya atau tak?? U better percaya la.. haha.. Bak kata FBI, 'shut up not shut up' (diam tak diam) rupanye aku dah cuti mid sem dah.. n of cos la skali ngan Chinesse New Year terus.. Tapi as usual la kan, nama je cuti tapi assignment yg nak kena submit after mid sem ni pun berlambak beb! Suka tak suka, kena jugak siapkan..




Bila perasaan dah bercampur antara hepy dengan tak berape nak hepy.. Macam ni haaa...






Betul ke mid sem break ni assignment belambak nak kena submit?!? (emosi)







Sape cakap holiday ni xleh nk njoy?? Biar aku tembak orang tu terus!






Entah.. Bukan aku yg cakap (takut nampak).. Tanya lecturer la kalau x caye.. (tak nak ngaku)







Ala rileks la beb! Cuti seminggu kot.. Sempat je nak siapkan (dengan selambanya).. Eh! kuat sikit urut tu!






Korang jangan maen cakap je weh! Aku dah try buat assignment tu ssh giler kot.. Dah 3 ari aku ngadap lappy tapi still tak siap2 lg beb.. (patut ler mata dah tersembul keluaq tu haa)..







Hehehehe3.. Lawak la muka ko lepas wat assignment..







Korang semua.. Rileks sudaa! Daripada dok layan korang yg entah pape entah tu.. Bek aku layan tv je lagik besssttt! (die ni mmg pemalas)..





Masa sekolah2 dulu cikgu aku cakap, walaupun kita dlm kesusahan ke, banyak masalah ke, tapi kita kena SENYUM tau! Tengok macam aku ni..ngee

3 orang rajin comment:

JIJI YU said...

pergi ke gath esok

aShaBuLz said...

hehe....jadi apapun senyum selalu ek. senyum seindah suria..haha

Syairani Tarmizi said...

JIJI YU: dlm perancangan mmg nak pegi..tp esok tu quite bzy jgk..kalau takde aral insyaallah ade la sy kat sana..u pegi ke?

aShaBuLz: aah..senyum tu sedekah..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani