Inilah

November 20, 2011

Assalamualaikum..


Nahh. Inilah header yang dah lama terkepam elok dalam lappy tapi tak pernah digunakan. Header hasil dari aku join contest dekat belog Innanie. Aku dah mention tentang contest tu dekat ENTRI NI. Kesian dekat Yana (dia yang buat header tu) sebab baru sekarang aku tepek header tu kat belog nehh.adehh.


Aku bukan taknak tukar header tu tapi ada prob dengan blog aku ni. Kan kalau nak tukar header macam biasa la pergi dekat design pastu klik la button edit tu. Tapi aku punya ni takde button edit la pulak.




Dekat header aku takde button edit. Jadi macam ni la.
keliklah dekat gambar ni kalau nak tengok lebih jelas.



Aku dah usha usha member tapi takde yang boleh tolong. Dan kali ni 2nd time aku refer prob berkenaan dengan blogspot ni dekat group FB 2dayblogger. Nasib baik la Topijerami ni hadir untuk bantu aku.ecehh. Kemain lagi ayat aku.hehe. Thanks sangat kat awok deh. Lain kali buleh la mitok tulong lagi deh.*hewhewhew



P/S: Comel kan header baru kiter tu :)

16 orang rajin comment:

TopiJerami90 said...

hahaha, tq la beri credit sayo

Syairani Tarmizi said...

@Saiazuan: hehe. tukar mood berblog sikit.chill.hehe. thanks zuan :)

CTK said...

cntiknyer header kamuuuuuuu....cOmey sgt katun tu :D

Syairani Tarmizi said...

@CTK: hee.dpt header free ja nehh :)

Syairani Tarmizi said...

@SpeakerSekolah: hehe thanx u! :)

Syairani Tarmizi said...

cik wanie Lovela (CWL): comel kan.hehe.tq dear :p

Rara. said...

okay, cantik header baru :)

Syairani Tarmizi said...

@cik wanie Lovela (CWL): ambikla dear. :)

ILA HonEyBuNNy said...

siyesss...

comeiii sesangat..simple but nice tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani