BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU??

MONDAY, JULY 25, 2011
05:10 p.m.



Salam u alls..

Ini adalah segmen abg ben.. Sesapa nak join silalah kelik SINI..

Ada berani mau kritik blog aku?? Silalah kritik dengan kritikan yang membina dan berhemah.. Sebab aku baru nak merangkak dalam dunia blogger ni.. Terimalah aku seadanya join OTAI OTAI atau blogger blogger FEMES macam u alls.. Belog ni perlukan kritikan u alls untuk terus bertapak dalam dunia belog neh..

JADI, SILA SILALAH KRITIK.. KUNJUNGAN KOME SEMUA AMATLAH
DIALU-ALUKAN :)


zaaassssssss !!

15 orang rajin comment:

azam said...

ok dah ni......cuma kalau ada bacground selain hitam ni ok kot...

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

zaeimah ismail said...

sy dtg kritik..

maybe tambah warna skit bg menarik..n ^^

dtg kritik sy plak ya~~

Syairani Tarmizi said...

azam: mekasih sbb kritik..amat menghargai :)

zaeimah: jap lagik sy sampai.. see ya..btw tq for the kritik.. :)

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

SPEK HITAM said...

oke je blog ni, but cube u try sama kan saiz header blog u dengan saiz template blog ni. mungkin lagi cun wooo~
happy blogging :)

ɀʉɱʁɩ said...

guna template asal blogger eh :)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

Syairani Tarmizi said...

the fik's: teharu pulak fik suka belog kiter..heheh..nway tq for the kritik..rajin2 lah singgah sini ye..jap lagik saya follow balik :)

spek hitam: mekasih sbb kritik.. sangat hargainya.. loike :)

zamri: dah penah adjust dah :)

(: gebangkembang :) said...

nice and simple but buanglah
Word verification tu ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ieda said...

hai.
blog ni gelap kot.tapi,nice je.keep it up^,^

jemput singgah blog saya juga ya.

Mimie. said...

hai hai.

ermm just nice cume gelap sikit.hehehe :)

miss epa said...

letak background kaler len kot.bg ceria ckit.hee.
lg satu feedjit xpyh letak kot.

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz said...

ok3 mantap, feedjit tu rasa xperlu.

dah folo n sila kritik blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Blog berat. Feedjit, jam, dan spongebob tu x perlu. Sbb tu memberatkan blog.

Dan bloglist berjela sangat. Nanti buat scrollbar k. =D

Kotak komen tukar ke pop up, dan buang word verification.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Nice blog. BG hitam menawan. Pakar aka Hannah tot tot loike


I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani