DIA BOLEH BERTUKAR WAJAH..

SATURDAY, JULY 30, 2011
01:00 a.m.

Salam u alls...


Ehem ehem…ehermmm…ya alls perasan tak ?? perasan hapa la taukeh ni… hurmm…sedey betul, ya alls ni memang tak berperasaan (buat muka merajuk).. Takkan ya alls tak nampak belog taukeh ni dah berubah kan kan kan (kembali ceria).. Haaa.. tu la, belog dah bertukar wajah… Ya alls! Meh la dekat sikit.. nak tanya ni.. Amacam?? Cun tak belog taukeh yang baghu ni?? Alah dah tahu dah mesti cun punya kan.. Sape lagi nak puji kalau tak dighi sendighi.. (masuk bakul angkat sendiri)..


Tapi kenapa taukeh tetiba je memandai make up teratak dia ni?? Lahh.. takkan u alls tak tahu.. belog taukeh nih telah di keritik hebak oleh blogger blogger lain (takde la hebak sangat, saje nak bikin gempak).. Yalah, taukeh join segmen abg ben hari tuh.. Segmen ‘Ben Ashaari Tanya Berani Ke Kritik Blog Aku’… Hurmm ramai la jugak yang kritik belog taukeh yang tak seberapa ni.. Di sebabkan tak seberapa ni la ramai yang kritik.. Ya alls nak tahu tak hapa depa dok kutuk belog taukeh ni?? Haa meh sini nak citer…


Ni dia keritikan membina yang depa bagi:

1. 6 blogger kata belog taukeh gelap, background kasi kaler kaler la sikit baru okey..

2. 3 blogger kata feedjit tu tak payah letak buat berat belog je..

3. 2 blogger suruh buang word verification kat ruangan komen.. *errrr cemana nak buang ya alls? (tunduk malu)

4. 1 blogger kata belog ni simple sangat.. kasi serabut la sikit.. baru berat belog tu.. *haish APAKAH?

5. 1 blogger kata saiz header tu kasik sama dengan saiz template, lagi cun woo.. *dah samakan dah 

6. 1 blogger suruh buang je Mr. Spongebob kesayangan taukeh tu sebab tak perlu.. *dengan berat hati dah di buang.

7. 1 blogger kata bloglist berjela sangat, kotak komen tukar ke pop-up.. *taukeh dah kurangkan beloglist dan kotak komen masih dalam proses.



Haahh ! Amacam, mau tak nye taukeh tukaq habis 1 belog ni.. Hebak tak keritikan depa?? Walauhapapun taukeh nak BERTERIMAS kat depa sebab sudi keritik taukeh hari tuh.. Orang kata kalau ada something kat muka kita, kalau tak ngadap cermin memang kita tak tahu apa yang tak kena kat muka kiter kan.. Last last orang lain jugak yang tegur kan.. (contoh lain taik hidong kat pipi, nasik kat dagu).. Sama la dengan situasi taukeh ni, kadang kadang kiter perlukan pendapat orang lain.. *halah yang aku dah macam penceramah bebas pepagi ni pasai apa??


Takde hapa, ekceli taukeh nak BERTERIMAS je la dengan blogger blogger yang sudi singgah teratak taukeh ni dan rajin pulak tinggal komen.. Hurmm bukan apa, boleh jugak naikkan trafik kan.. (take advantage la sikit).. Pastu nak BERTERIMAS jugak dekat abg ben sebab buat segmen segmen macam ni.. At least ada jugak blogger yang singgah belog taukeh ni.. (buat muka 25 sen)..


Bagi blogger blogger yang dah keritik belog taukeh hari tuh dan terbaca entri ni (memang satu keajaiban) harap korang puas hati dengan perubahan pada belog ni… (berubah ke??).. Sebenarnya belog ni masih dalam proses untuk di editkan.. dan berdasarkan keritikan yang ya alls bagi.. ada lagi certain certain part yang masih di kekalkan.. (laaariiiikkk).. heheh.. Kalau ada nak kritik lagi memang dialu-alukan.. Best jugak kalau ya alls selalu singgah sini.. (rela dikritik).. *peace


Taukeh sebenarnya masih tak puas hati dengan background yang baru ni.. sebab aku main ambik je background asal dekat belog nih.. Masih mencari background yang cun melecun dan sesuai dengan HEADER BARU taukeh.. *aww aww (gediks).. For your info, header belog taukeh ni di design kan oleh CAER.. Kalau ya alls nak jugak boleh ke belog Caer KELIK SINI.. Mekasih yer Caer.. Credit to you...


Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Dat’s All !!

…OKBAI…



Saja nak letak pic ni.. Memang takde kena mengena.. (laaariiiikkkk)… 

6 orang rajin comment:

Kapten Atok said...

aku suka yg br ni dr yg lama

Syairani Tarmizi said...

ye..mekasih kapten atok.. :)

mohd sasuke said...

wah da makin cantik..kih3

Syairani Tarmizi said...

of cos la en. mohd sasuke..

tgk la hasil kerja sape kan..
haha :)

mohd sasuke said...

ok everything da complete..=)

Syairani Tarmizi said...

yeay! sy sgt menyukainya.. looike :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani