Sape Artis Tak Sombong #3

September 20, 2011


Assalamualaikum..


Rasanya dah lama aku tak buat entri ni.. Bagi sesiapa yang baru follow belog aku ni memang la korang tak tahu tentang kewujudan entri sebegini.. Sebabnya, bagi mereka-mereka yang dah lama follow aku pun belum tentu terperasan bahawasanya aku ada buat entri SAPE ARTIS TAK SOMBONG ni..kahkahkahkah.. Konon nak feeling retis lah orang nak perasan setiap entri kau? Ok, aku tahu aku bukan sape-sape bagi korang.. Eh?



Ok la jom kiter citer pasal sape pulak retis yang tak sombong kali ni.. Before this aku dah ada citer pasal ni kat entri SAPE ARTIS TAK SOMBONG #1 dan entri SAPE ARTIS TAK SOMBONG #2.. Aku ni bukan apa, aku tak la kata retis tu semuanya sombong.. Cuma, kalau ada retis mana-mana yang reply tweet aku dekat TWITTERLAND tu semuanya akan termasuk dalam kategori ARTIS TAK SOMBONG yang aku create ni.. Memandai je minah ni kan..



Tapi syiokk weh dapat tweet dengan retis ni.. Haa sekali diorang reply tweet aku.. Huhh! Kat sini aku taruk gambar diorang..muehahaha.. Takde la, betul aku cakap ni.. Sape tak sonok kalau boleh borak-borak dengan retis ni.. Kena pulak retis yang reply tweet tu kita admire tahap separuh mati.. Hamagadd! Tak tidur malam di buatnya.. Haa tampa membuang masa lagi moh ler kita nengok retis mana yang tercalon dalam kategori retis tak sombong aku ni..




Fouziah Gous




Julia Ziegler




Sharifah Shahira




Fiza Sab Jahan




Azza Elite




Erin Malek



Eh? Semua retis pompuan ke.. Haishh, nanti la aku usha-usha retis laki pulak.. Amacam? Bagus kan diorang ni.. At least diorang say hi jugak dekat fans diorang.. Dan antara retis yang aku list kan kat atas tu.. Yang paling aktif bertweet-tweet dan yang paling banyak reply tweet ialah Shila Amzah tu.. Huihh! Sekali dia tweet, penuh timeline aku weh.. Kalau aku jadi Shila Amzah ni kan, aku rasa tak larat aku nak reply tweet semua orang.. Cewahh, feeling retis lettew minah ni..muehahaha..



Tapi kan, retis yang tak pernah reply tweet aku sampai la ke hari ni korang tahu sape? Haa tak payah nak main teka-teki lah.. Biaq ceq habaq mai.. Fasha Sandha la retis tu.. Hadoii..feeling ekslusif betul Fasha Sandha ni.. Aku nengok, banyak jugak tweet yang dia reply tapi ngapei tweet aku tak pernah dia nak berkenan eh? Feras la cenggini.. Tapi takpe, aku takkan putus asa.. Nanti aku tweet dia banyak-banyak biar tweet aku je kat timeline dia..hahahaha



P/S: Ok la, penat menaip.. Terima kasih sebab baca sampai habis.. xx :)


6 orang rajin comment:

echa takashimaya said...

bagus.skong artis malaysia =)hehe

Syairani Tarmizi said...

yeah! tingkatkan prestasi..kurangkan kontrobesi..haha.. thanks sayang :)

Saiazuan said...

sazzy falak pn x sombong :D

Syairani Tarmizi said...

Saiazuan: tak try tweet lagi dgn sazzy falak ni.. will try later on..hehe.. thanks :)

Nizam Ijam said...

nizam ijam sombong x??haha

Syairani Tarmizi said...

Nizam: of course la nizam ijam tak sombong..sbb die slalu reply tweet saya.ahaks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blog ini adalah hak milik http://syairanitarmizi.blogspot.com/@ Copyright reserved by syairani